ASFALT ÇALIŞMALARINDA HEDEFİMİZ 700 BİN M²

Yazdır / Tarih: 2020-07-23

Seydişehir Belediyesi ekipleri, sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Merkez ve kırsal mahalleleri kapsayan çalışmalar sonrası, mahallelerin yolları standardı yüksek konforlu bir yapıya kavuştu.
İlçe genelinde başlatılan asfalt seferberliğiyle mahallelerin kaderi değişiyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, devam eden asfalt çalışmaları ile mahallelerin şantiyeye dönüştüğünü söyledi.
Başkan Tutal ekiplerin şu ana kadar toplamda 210 Bin m² asfalt çalışması yaptığını kaydetti.
Hemşerilerinin yıllardır beklediği standardı yüksek yollara kavuştuğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Arazi durumu göre sıcak veya soğuk asfalt serimi tercihi kullanıyoruz. Tek gayemiz vatandaşlarımızın konforlu yollarda seyahat edebilmeleri. En ücra köşeye kadar hizmet götürmek için çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek” diye konuştu.
Seydişehir'de bu yıl yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarının startını verdiklerini kaydeden Başkan Mehmet Tutal; ilçede bu yıl içinde yaklaşık hedefimiz 700 bin m² asfaltlamak. Şu ana kadar ekiplerimiz 60 Bin m² sıcak, 150 Bin m² soğuk asfalt çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarımızda son teknoloji sistemler kullanıyoruz. Hızlı ve kaliteli bir hizmet üretmek için gece gündüz tüm ekiplerimiz ile Seydişehir'in hak ettiği hizmet için çalışıyoruz" dedi.