BAŞKAN TUTAL, KURBAN PAZARINDA ESNAFLARA HAYIRLI KAZANÇLAR DİLEDİ

						BAŞKAN TUTAL, KURBAN PAZARINDA ESNAFLARA HAYIRLI  KAZANÇLAR DİLEDİ

Seydişehir Belediye Başkan Mehmet Tutal, Kurban Pazarını ziyaret ederek alıcı ve satıcılarla sohbet etti.

Kızılcalar Mahallesi bölgesinde bulunan Canlı Hayvan Pazarında İlçe Müfütüsü Kemal Demirel tarafından yapılan duanın ardından Başkan Tutal satıcılara bereketli ve bol kazançlar diledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ,  Belediye Meclis üyeleri, STK Başkanları, birim müdürleri ve vatandaşlarla  birlikte Canlı Hayvan Pazarı açılışına katıldı.

Hayvan pazarında alışveriş yapan vatandaşların tüm imkanlardan faydalanması gerektiğini belirten Başkan Tutal, hayvan pazarında kurban satışı ve satış sonrası da belediye tarafından görevlendirilen veteriner hekim bulunduğunu dile getirdi.

Vatandaşlar, Seydişehir Belediyesi ekiplerinin hayvan pazarının temizliğine ve düzenine önem gösterdiğini ve birçok konuda destek olduklarını belirterek teşekkür etti.

Bayram da kesimhanenin aktif olarak çalışacağını ve baskül, vinç, et için temiz poşet gibi ihtiyaçların da karşılanacağı belirtildi.

DİĞER HABERLER
GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

GRİ KOÇ YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

Seydişehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrencileri Gri Koç-Gökhan Müftüoğlu ile buluşturuyor. Türkiye çapında ‘Gri Koç’ adıyla tanınan, motivasyon s...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KONSERE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KONSERE DAVET

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak. Seydişehir Belediyesi, Seydişehirli bestec...

DEVAMINI OKU
BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 'Başkanlık Kupası' Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun başlama vuruşu ile başladı.   Seydişehir Belediyesi tarafından düze...

DEVAMINI OKU