BAŞKAN TUTAL'IN 2017- 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

						BAŞKAN TUTAL'IN 2017- 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu yıl 18 Eylül’de başlayacak olan 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çocukluktan gençliğe yoğun bir eğitim-öğretim temposunun merkezinde bulunan öğrencilerin zaman gibi çok değerli bir hazineyi iyi kullanması gerektiğini ifade eden Başkan Tutal, eğitim insanın kendisine, çevresine ve vatanına faydalı bireylerin yetiştirilmesi ve toplumun kalkındırılmasını sağlayan en önemli unsur olduğunu kaydetti.

2017 -2018 Eğitim -Öğretim yılı mesajında eğtitime başlayacak olan miniklere ve gençlere seslenen Başkan Mehmet Tutal;" Sevgili gençler sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin mutlu, huzurlu Türkiye’si, sizin ellerinizde şekillenecektir. Üzerinize aldığınız bu yüce sorumluluğun bilinciyle hareket edip derslerinize daha çok çalışarak Büyük Türkiye hedefini gerçekleştireceğinize inanıyorum. Sizlere güveniyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum"dedi.

Okuyan, kendini sürekli yenileyen, ezbercilikten uzak, bilgili bireyler yetiştirmek için en önemli görevin ise değerli öğretmenlere düştüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" gençlerimiz , her zaman olduğu gibi eğitilmeye, öğretilmeye, örnek olmaya ve başarmaya devam edecektir. Bu başarıya ulaşmak ve korumak ise okul yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ve velilerimizin iş birliği ile mümkün olacaktır. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı öğrencilerimize öğretmenlerimize, eğitim camiasına, çalışanlarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını diler, başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ederim.” ifadelerini kullandı.