MEŞVERET GÜNLERİ YENİDEN BAŞLIYOR
MEŞVERET GÜNLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın 2019 yılında başlattığı, pandemi dolayısıyla ara verdiği “Meşveret Günleri” yeniden başlıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her hafta Perşembe günleri makamında 09.00 17.00 saatleri arasında düzenleyeceği meşveret günlerinde halkın sorunlarını dinleyecek, fikir alış verişinde bulunacak, öneri, tavsiye, fikir ve projelerini sunmak isteyen hemşehrileri ile buluşacak.

Başkan Tutal’ın 2019 yılında başlatmış olduğu ve birçok hemşehrisi ile buluştuğu salgın sürecinde ise ara verdiği uygulamada her hafta Perşembe günü yapılacak ve vatandaşları, dinlemeye devam edecek.

Hasbihal ve  Meşveret Günleri programları ile vatandaşlarla yüz yüze görüşen ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hemşehrilerinin kalbine dokunmaya ve sorunlarına çözüm olmaya devam ediyor.

Başkan Tutal; Vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir dinleyip yerinde çözümler üretmek için onlarla sık sık bir araya geliyoruz. Bir önceki görev dönemimizde vatandaşlarımızın bulunduğu mahalleye giderek Hasbihal toplantılarımızla vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yerinde almıştık. Bu dönemimizde ise vatandaşlarımızı biz misafir ederek Meşveret günlerinde kendilerini dinliyorduk. Fakat pandemi nedeni ile ara vermiştik. Hemşehrilerimizi kaldığımız yerden dinlemeye devam edeceğiz.  Fikir, görüş ve önerilerini alarak, talep ve isteklerini yerine getireceğiz. Her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımızın için gece gündüz çalışacağız. Tüm vatandaşlarımızı başlatacağımız Meşveret Günlerine bekliyorum. Tüm hemşehrilerime kapılarımız sonuna kadar açık" ifadelerini kullandı.

 

 

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU