SEYDİŞEHİR'DE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

						SEYDİŞEHİR'DE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

2017- 2018 Eğitim- Öğretim Yılı Seydişehir'de başladı.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı ilk  olarak Atatürk anıtına Çelenk konulması başladı, daha sonra Atatürk ilkokulunda gerçekleştirilen törenle devam edildi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen Eğitim -öğretim yılı kutlama çelenk sunma programında Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve törene katılan öğretmenlere gül takdim ederek, yeni eğitim yılında  başarılar diledi .

Törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik ,  İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, STK örgüt temsilcileri, öğretmenler,öğrenciler ve velileri katıldı.

Açılış konuşmasında Atatürk İlkokulu Müdürü Mustafa Ceran okullarının gelişmesinde katkı sağlayan başta Kaymakam Aydın Erdoğan’a ve diğer emeği geçen herkese teşekkür etti.

Okul Müdürü Ceran ;" eğitime değer vermek , eğitimin olmazsa olmazları  içerisine almak çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar ,toplumsal kalkınmayı diğer toplumlardan daha önce başarabilen toplumlardır. Dünyanın en kıymetli varlıkğı insandır. En önemli görevde bu kıymerli varlığın eğitilmesidir. Zor ama sonucu bir o kadar zevkli ve keyifli  bir iştir"dedi.

Program minik öğrencilerin şiirlerini okuması ve halk oyunları ile son buldu .

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

Seydişehir Belediyesi’nde inşaat ruhsat başvuruları artık, dijital ortamda yapılacak. Belediye; proje kontrol,  yapı ruhsatı ve inşaat işlemlerini dijital platforma taşıdı. Vatandaşlar, Mimarlar, Mü...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU