SEYDİŞEHİR’DE ÇOCUKLAR ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI
SEYDİŞEHİR’DE ÇOCUKLAR ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI

Seydişehir Belediyesi, Ramazan Bayramının 3. Günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Çocuklara Çifte Bayram” sloganıyla şenlik düzenledi.

Seydişehir Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ve ramazan bayramının 3. Günü dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Meddah gösterisi, Kıpır Ayaklar Kukla Gösterisi, Sihirbaz gösterileri, şişme oyun parkı ile eğlenen çocuklar daha sonra meddah gösterisi eşliğinde billalı, seksek, tel çevirme, dokuztaş, yakan top, ip atlama, topaç çevirme yarışmalarına katıldı. Çocuklarla birlikte eğlenen aileler de çifte bayramın tadını doyasıya çıkardılar.

Çeşitli yarışmaların düzenlendiği şenlikte yarışmaları kazanan çocuklara ödülleri verilirken alanda bulunan ve şenliğe katılan ailelere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Geleneksel çocuk oyunlarıyla çocukların ve ailelerin doyasıya eğlendiğini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ile Ramazan Bayramının 3. Gününün aynı zamana denk gelmesi ile “çocuklara Çifte Bayram” sloganıyla düzenlediğimiz şenlikte çocuklarımız ve ailelerimiz doyasıya eğlendi. Geleneksel çocuk oyunlarıyla yarışan ailelerimiz aynı zamanda sihirbaz, meddah, kıpır ayaklar kukla gösterileriyle de çifte bayramın tadını çıkardılar” diye konuştu.

 

DİĞER HABERLER
“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

“BİN YIL” SEYDİŞEHİR’DE SAHNELENDİ

  Seydişehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal etkinlikleri kapsamında 28 Şubat döneminde yaşananları anlatan tiyatro Ankebut tarafından sergilenen “Bin Yıl” oyununu tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediy...

DEVAMINI OKU
 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

 BAŞKAN TUTAL, KORUYUCU AİLELERLE İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında biraraya geldi. İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya A...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

BAŞKAN TUTAL, İLK İFTAR BEREKETİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE PAYLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı münasebeti ile şehit aileleri ve gazilerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında buluştu. Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit Aileleri ve....

DEVAMINI OKU