AK PARTİ SEYDİŞEHİR 5. OLAĞAN GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

						AK PARTİ SEYDİŞEHİR  5. OLAĞAN GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

Seydişehir Ana Kademe Kongresinden sonra Gençlik Kolları Kongresi de yapıldı.

Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda salonunda gerçekleştirilen Kongrede mevcut Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat tekrar Gençlik Kolları başkanı seçilerek güven tazeledi.

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresine Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru ve çok sayıda genç katıldı.

Düzenlenen kongrede ilk sözü AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat aldı.

Polat, ‘’ İlçemize hizmet etmek hakkıyla partimizi bu noktaya getirdik. Çok çalışarak layıkı ile en üst seviyelere çıkracağız. “AK Gençler” olarak daha güzel yarınlara temel atmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.

AK Parti gençleri olarak omuzlarınızdaki yük ağır diyerek söz alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Ümmetin yükü bizde. Bunu hepimiz biliyoruz. Sorumluluğumuz artıyor. AK Parti gençliğinin özel bir sorumluluğu, özel bir misyonu, özel bir vizyonu vardır. Bu nedenle daha çok çalışmamız, daha çok gayret etmeliyiz. Genlerimizin gayri ahlaki olaylara gitmemesi için, yanlış yolda olan gençlerden sorumluyuz. Size açık çek veriyoruz. Mekanlarımız, araçlarımız, paramız sizin bu alandaki çalışmaların emrindedir. İstediğiniz zaman istediğini şekilde kullanabilirsiz. Yeterki bu dava için bu hak yolunda bir şeyler yapın” dedi.

Ak Parti Camiası olarak daha ileri hedeflerde olacaklarını kaydeden İlçe Başkanı Mustafa Konurer;”Amacımız daha güçlü bir Seydişehir olmak ve daha güçlü gençler olmak. Her türlü verilen imkanlardan yararlanarak daha ileri hedeflere yürüyeceğiz. Allah yolunuzu açık etsin. Hep birlikte aile olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru konuşmasında ise gençliğe verilen önem ve değerden bahsetti.

Biz Türkiye’nin partisiyiz. Gençler bu ülkenin geleceğidir. Dolayısıyla gelecek adına şimdiden üstlendiğiniz bu sorumluluk çok önemlidir. Ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşabilmesi için fert fert bu taşın altına sadece elimizi değil yüreğimizi de koymalıyız. Bunun için bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında söylediği gibi ‘ gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Ak partili olmanın Ak partide genç olmanın gururunu nasıl yüreğimizde hissediyorsak yine Ak Partide genç olmanın sorumluluğunu vebalini yüreğimizin en derinliklerinde hissediyoruz. Biliyoruz ki mensubu olduğumuz bu hareket tüm dünya mazlumlarının, Alem-i İslam’ın son umududur. Yine biliyoruz ki bu hareketin umudu da bu gençliktir. Bu sebep ile biz gençlerin boşa harcayacak bir dakikası bile yoktur” şeklinde konuştu.

Seydişehir’e her zaman hizmet etmek için çalıştığı kapısının her zaman hizmet noktasında herkese açık olduğunu kaydeden Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi;” ne mutlu ki siz gençlerimizle bu dava gönül verdik. Sizinle beraber yürüdük yıllarca. Çünkü Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan aynen bu şekilde talimat veriyor. Milletle yürüyeceksiniz. Millet ne diyorsa onu yapacaksınız. Bizde milletin dediğini yaptık. Bu yürüyüşe 16 yıldır emin adımlarla gençlerimizle birlikte yürüyor ve devam ediyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU