BAŞKAN TUTAL, HASTANELERİ ZİYARET EDEREK SAĞLIK ÇALIŞANLARINININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI Öne Çıkarılmış

						BAŞKAN TUTAL, HASTANELERİ ZİYARET EDEREK SAĞLIK ÇALIŞANLARINININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI						 
			  Öne Çıkarılmış

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesi ve ilçe sağlık kuruluşlarında görev yapan Doktor ve Sağlık Çalışanlarına karanfil dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı.

Belediye Başkanı Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, 14 Mart Tıp Bayramı sebebi ile Seydişehir Devlet Hastanesine ve sağlık ocaklarına ziyarete bulunarak sağlık çalışanlarına karanfil takdim etti.

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm .Dr. Fatih Altıntepe’yi makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Başkanı Mustafa Konurer, insan sağlığı için gece gündüz demeden fedakârca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek görevlerinde başarılar diledi. Başhekim Fatih Altıntepe ise hastaneye yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Tutal ve ilçe Başkanı Konurer’e teşekkürlerini iletti.

Hastaneleri ve sağlık ocaklarını ayrı ayrı ziyaret ederek sağlık çalışanları ile sohbet eden Belediye Başkanı Tutal, “Sağlık alanında hükümetin önemli girişimleri olduğunu ve her geçen gün gelişen teknolojinin nimetlerinden faydalanılabildiğini; Tıp Fakültelerinden ise her yıl yüzlerce yetişen doktorlarımızın bu alanda insan sağlığı için fedakârca çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Mehmet Tutal Tıp Bayramı Devlet Hastanesi Ziyaret

Mehmet Tutal Sağlıkçı Öğrencilere Ziyaret