BAŞKAN TUTAL, MAHALLE ZİYARETLERİNDE
BAŞKAN TUTAL, MAHALLE ZİYARETLERİNDE

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Son olarak kırsal mahallelerden Kuran, Susuz, Çatmakaya, Kumluca, Yenice, Yaylacık, Bostandere, Gevrekli mahallelerini ziyaret ederek hasbihal eden Başkan Tutal, tüm mahalleleri ziyaret ederek hemşehrileriyle hasbihal ettiğini   belirtti.  

Mahallelerde hemşehrilerinin talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Tutal, “Seydişehir’i hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin doğrultusunda gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Tutal, Hemşehrilerinin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve yapılan çalışmaları incelemek amacıyla ilçe geleninde ayak basmadık yer bırakmıyor.

Başkan Tutal, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile biraraya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verirken vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinliyor.

Hizmetlerinde katılımcılığı ve hizmeti dikkate aldıklarını kaydeden Başkan Tutal, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli olgulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyor istişarelerde bulunuyoruz. ”ifadelerini” kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydişehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşm...

DEVAMINI OKU
BAYRAM ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK

BAYRAM ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK

Seydişehir Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde camilerde bayram temizliği çalışmalarına başladı. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalışmal...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Seydişehir Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda mecliste görev yapacak komisyonlar için üye seçimleri...

DEVAMINI OKU