BAŞKAN TUTAL, MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN TUTAL, MUHTARLARLA  İFTARDA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Adile Baysal Kültür Evi’nde birlik ve beraberlik iftarında ilçe merkez ve taşra mahalle muhtarlarıyla birlikte iftar açtı.

Seydişehir’e hizmet etme noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, “Ramazanın bereketini, birlik, beraberlik ve dayanışma içiresinde hep birlikte paylaşıyoruz. Bizleri bir araya getiren, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İftarların hem samimiyetin, birliğin ve beraberliğin pekiştirilmesine hem de çalışmaların istişare edilmesine olanak sağladığını belirten Başkan Tutal, "Muhtarlarımız yerel yönetimlerde çok önemli bir yere sahiptir.  Seydişehir’imize muhtarlarlarımızla birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Çalışmalarımızı muhtarlarlarımızla istişare ve koordinasyon içerisinde gerçekleştiriyoruz" dedi. 

Mahallelere  hizmetlerin gitmesi noktasında imkanlar dahilinde hızlı şekilde müdahale edildiğini de söyleyen Başkan  Tutal, "Mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hizmetlerimize destek olan, bizlere yol gösteren, hemşehrilerimizle bizler arasında gönül köprüsü kuran değerli muhtarlarımıza minnettarım. Seydişehir olarak büyük bir aileyiz. Bugün de bu aile olgusuyla bir araya geldik ve Ramazan'ın bereketini birlikte paylaşıyoruz. Bu birlikteliğe katkı sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İftar programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Merkez ve Mahalle Muhtarları katıldı.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydişehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşm...

DEVAMINI OKU
BAYRAM ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK

BAYRAM ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK

Seydişehir Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde camilerde bayram temizliği çalışmalarına başladı. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalışmal...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Seydişehir Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda mecliste görev yapacak komisyonlar için üye seçimleri...

DEVAMINI OKU