BAŞKAN TUTAL TERÖRÜ LANETLEDİ Öne Çıkarılmış

						BAŞKAN TUTAL TERÖRÜ LANETLEDİ						 
			  Öne Çıkarılmış

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara Güven Park’ta yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa dileyerek, terörü lanetlediğini bildirdi.

Başkan Tutal, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:“Ankara’da meydana gelen patlamada çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini ve çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığını üzüntüyle öğrendik. Vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik yapılan saldırıları şiddetle kınıyor, terörün her türlüsünü lanetliyorum.

Ülkemizin birliğini, dirliğini, huzurunu bu tarz oyunlarla bozmak isteyenlere geçmişte fırsat vermediğimiz gibi bu günde bin yıllık kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Aynı kitaba, aynı peygambere inandığımız; aynı kıbleye yöneldiğimiz  farklı ırk, renk veya mezhebe sahip olan kardeşlerimizle aramızda ne dış mihraklar, ne de onların tetikçisi terör örgütleri giremeyecektir. Yaşanan bu olaylar, millet olarak bizleri daha da perçinleyecek ve kenetleyecektir. Vatanımızı bölmeye, birliğimizi bozmaya çalışan terör olaylarının bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyor, bu güne kadar vatan uğuruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimize ve terör olaylarında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.