BAŞKAN TUTAL’DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
BAŞKAN TUTAL’DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıldönümü vesilesiyle Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, öğrencilere ve  Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirinin yer aldığı hediyeyi takdim etti.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıl dönümü dolayısıyla öğrencilerle bir araya gelen Başkan Tutal, Çanakkale zaferinin dünyada eşi ve benzerinin olmadığını belirterek öğrencilere ve esnaflara Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine isimli şiirinin yer aldığı hediye takdim etti.

Bütün öğrencileri Çanakkale’de şehitlik mertebesine ulaşan Konya, Galatasaray ve İzmir Lisesinin 1915’te tek bir mezun bile veremediğinin altını çizen Başkan Tutal, “Çanakkale, nice kahramanlıklara ve fedakarlıklara şahit olduğumuz yerdir. Çanakkale Geçilmez diyerek düşmana aman vermeyen ecdadımızın bizlere miras bıraktığı destanımızdır. Nice kahramanların isimlerini ölümsüzleştirdiği yerdir Çanakkale.

Bütün öğrencileri şehitlik mertebesine ulaşan Konya, Galatasaray ve İzmir liselerinin o yıl tek bir mezun veremediği yerdir. Çanakkale. Bizler de bu destanı unutmamak adına ilçemizde eğitim veren tüm liselerimizde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı “Çanakkale Şehitlerine” isimli benzersiz şiirinin yer aldığı hediyeyi öğrencilerimize ve esnaflarımıza takdim ediyoruz.

Tüm lise öğrencilerimizin, liselerin mezun bile veremediği böylesi bir destanı unutmaması ve her zaman hatırlamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle Çanakkale Deniz Zaferimizin 108. Yıldönümünü kutluyor, başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİ VE KONSERE DAVET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm çocukları v...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

BAŞKAN USTAOĞLU TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

31 Mart Yerel Seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hasan Ustaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Hasan Ustaoğlu, bir yandan belediye çalışmalarına aralıksız...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydişehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşm...

DEVAMINI OKU