BAŞKAN TUTAL,YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

						BAŞKAN TUTAL,YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

  • Click to enlarge image BELEDİYE_BAŞKANI_MEHMET_TUTAL_2_-_Kopya.jpg
  •  
  • Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) tüm öğrencilere başarılar diledi.

    Başkan Tutal, yaptığı yazılı açıklamada, yüzbinlerce öğrenciyi ilgilendiren YKS'nin eğitim hayatının önemli noktalarından biri olduğunu  belirtti.

    Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) gençlerin hayatında bir dönüm noktası olması nedeniyle büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Tutal; " Sınav maratonu zor bir süreçtir. Bizler sizlere güveniyoruz. Yüksek Öğretime Giriş sınavını başarıyla geçeceğinize ve aynı başarıyı hayat sınavınızda da  tekrarlayacağınıza inanıyorum. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, kendine güvenen bir nesil olmanızdır. Siz gençlerimiz, bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sizi, hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Ama bilin ki ruh ve beden sağlığından daha önemli değildir. Aldığınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayat var. Ama şunu da unutmayın ki mermerleri delen suyun gücü değil, sürekliliğidir. Azimli , iyi niyetli, üretken gençlerde elbet geleceğimizin tuğlaları ve temelidir. Sizlerinde bildiği gibi hedefi belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar yön veremez. Yarınlarımızın inşasında elbet bu sınav kadar almış olduğunuz karar ve kararlılıklarınızda ehemmiyet oluşturuyor. Sizler de kendinize inandığınız ve güvendiğiniz sürece başaramayacağınız engelin bulunmadığına inanıyorum. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan bir nesil olmanızdır. Bu düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."