BAŞKAN USTAOĞLU, IRMAKLI MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN USTAOĞLU, IRMAKLI MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Irmaklı Mahallelisinde yapılması planlanan belediye çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşların talepleri dinledi.

Başkan Ustaoğlu, Irmaklı Mahalle Muhtarı Salih Koçak ile birlikte Irmaklı Mahallesinde atıl durumda bulunan ve tehlike araz eden yapıların yıkımı ve eski okul binasının iyileştirilerek mahalle sakinlerinin özel günlerinde kullanımına sunulması için neler yapılabileceği konusunda incelemelerde bulundu.

Kırsal mahallelerde planlamalar doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Ustaoğlu;” Genel olarak mahallelerimizin ihtiyaçlarını eksikliklerini halkımız ile istişare ederek birlikte planlıyoruz. Çalışmalarımızı belirli periyodlara ve zamana yayarak gerçekleştireceğiz. Şehrimizin ortak menfaatleri için her türlü projeye, çalışmaya ve imeceye hazırız. Yeterli güzel çalışmalar yapılsın “dedi.

Merkez ve kırsal ayrımı olmaksızın çalışmaların devam ettiğini belirten Ustaoğlu,” biz şehrimizin bütün mahallelerini bir evin çocukları gibi görüyoruz. Evde çocukların birbirinden ayrılması söz konusu olamaz. Bizde de aynı şekilde mahallelerimizin ayrımı söz konusu değil. Adaletsizlik yapmamak için çalışıyoruz. Herkese eşit ve aynı oranda hizmet götüreceğiz. Memleketin parasını harcarken öncelik gerekli yerlerde harcayarak ihtiyaçları karşılayalım. Görevimiz kamu görevi bugün var yarın yokuz. Bu mantıkla ve düşünceyle hareket ediyor, ekibimle birlikte çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyor, gereksiz harcama ve çalışmalardan kaçınıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Ustaoğlu Irmaklı Mahallesi incelemelerinin ardından Irmaklı Mahallesi Muhtarı Salih Koçak’ın ev sahipliğinde kırsal ve merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 

 

DİĞER HABERLER
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı. Belediye Meydanında düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı Zafer Bayramı  kutlamalarının ilk günün...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU VE ZABITA EKİPLERİNDEN DENETİM

BAŞKAN USTAOĞLU VE ZABITA EKİPLERİNDEN DENETİM

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temel gıda ürünlerinde reyon ve kasa fiyatı arasındaki uyuşmazlık ve aynı zamanda son kullanım tarihi geçmiş ürünlerin kontrol edilmesi amacıyla ilçe g...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BUCA BELEDİYESİYLE KARDEŞ BELEDİYE OLDU

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BUCA BELEDİYESİYLE KARDEŞ BELEDİYE OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Buca Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Balkan Şenliğine katıldı. Başkan Hasan Ustaoğlu, Uluslararası 12. Buca Balkan Şenliği’nde Buca Beled...

DEVAMINI OKU