BAŞKAN USTAOĞLU MUHARREM AYI İFTARINA KATILDI
BAŞKAN USTAOĞLU MUHARREM AYI İFTARINA KATILDI

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu,  Muharrem ayı dolayısı ile Değirmenci Mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Muharrem ayının başlaması nedeni ile Seydişehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde mahalle sakinleri iftarını açarken Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu katılanlara yemek dağıttı.

Açılan iftarın ardından yemek duası yapan Dede Şafak Şendoğan, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Muharrem aylarının hayırlı olmasını ve tuttukları oruçlarının kabul olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Muharrem ayı dolayısı ile sizlerle birlikte hemhal olalım istedik. Aşure ve Muharrem ayımız hayırlı mübarek olsun, Allah oruçlarınızı kabul etsin. Sizlerle birlikte mahallemizde farklı etkinlikler ve programlar düzenleyeceğiz, birlikte olacağız. Barışın, kardeşliğin, birliğin günü olan Muharrem ayının bereket ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Oruçların açılmasının ardından mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Ustaoğlu, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun katıldığı iftar programında CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Kadın kolları Başkanı Şerife Çobanoğlu, Değirmenci Mahallesi Muhtarı Mehmet Yavuz da yer aldı.  

 

 

DİĞER HABERLER
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı. Belediye Meydanında düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı Zafer Bayramı  kutlamalarının ilk günün...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU, ZABITA PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN USTAOĞLU, ZABITA PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Müdürlüğünde görev yapan mesai arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.  Başkan Ustaoğlu, 7 gün 24 saat esasıyla büyük b...

DEVAMINI OKU
TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİNDEN BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET

TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİNDEN BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi başkanı Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getir...

DEVAMINI OKU