BAŞKAN USTAOĞLU “TÜRK MİLLETİ, TARİHİN HER DÖNEMİNDE ŞEHADETİ VE GAZİLİĞİ GÖZE ALAN BİR MİLLETTİR”
BAŞKAN USTAOĞLU “TÜRK MİLLETİ, TARİHİN HER DÖNEMİNDE ŞEHADETİ VE GAZİLİĞİ GÖZE ALAN BİR MİLLETTİR”

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Ustaoğlu, Türk milletinin, tarihin her döneminde şehadeti ve gaziliği göze alan bir millet olduğunu kaydetti.

Ustaoğlu,” Vatanımızın her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, vatanını ve kutsal saydığı değerleri korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Şehitlik nasıl ki vatan uğruna can vermeyi canına minnet saymaksa, Gazilik de mukaddes saydığımız değerlerimizi korumak ve yüceltmek için canını hiçe sayanların ulaştığı en büyük mertebe, aynı zamanda milletimizin paha biçilemez değerlerinden birisidir.

Gazilerimiz Vatanını ve kutsal saydığı değerleri korumak ve savunmak için en zor şartlar altında bile “Ya İstiklal, Ya Ölüm” diyerek canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan adıdır.

Türk milleti, hangi koşul altında olursa olsun, vatanını ve milletini korumak için amansız mücadele vermiştir. Bunun en büyük ve en güzel örneğini Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı’dır. Dünya, böylesi bir amansız mücadeleyi görmemiştir, bir daha da göremeyecektir.

 

Türk milletinin şanlı tarihi böylesine kahramanlık günleri ile doludur. Bu kahramanlık günlerini şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, sizlerin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum” dedi.

 

DİĞER HABERLER
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı. Belediye Meydanında düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı Zafer Bayramı  kutlamalarının ilk günün...

DEVAMINI OKU
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Seydişehir’de gaziler günü kutlandı. Çelenk sunum töreninin ardından şehitlik ziyareti gerçekleştiren Kaymakam Cevdet Bakkal ve Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, daha....

DEVAMINI OKU
GÜRKAN YILDIZ'DAN ALTIN MADALYA

GÜRKAN YILDIZ'DAN ALTIN MADALYA

Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübü Muaythai sporcusu Gürkan Yıldız iller arası Muaythai Turnuvasında Şampiyon oldu. 14-15 Eylül tarihleri arasında Manisa’da düzenlenen iller arası Gençler Muayt...

DEVAMINI OKU