BAŞKAN USTAOĞLU YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI YÖREX’TE
BAŞKAN USTAOĞLU YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI YÖREX’TE

Seydişehir’in Coğrafi İşaretli ürünü ‘’Seydişehir Leblebisi” ve Seydişehir’in yöresel ürünleri Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’te tanıtılıyor.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) önderliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle  bu yıl  13’üncüsü düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’te Seydişehir Belediyesi stant açtı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteğiyle 13'ücüncüsü düzenlenen fuara Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu da katılarak ziyaretçilere Coğrafi İşaretli  Seydişehir Leblebisi ikram ederek Seydişehir’i ve Seydişehir’in yöresel ürünlerini tanıtıyor.

Seydişehir’in yöresel ürünlerinin tanıtımı noktasında gerekli çalışmaların yapıldığı kaydeden Başkan Ustaoğlu, “Seydişehir’in yöresel ürünlerinin, kültürel değerlerinin ve doğal güzelliklerinin tanıtımı noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin değerlerini ön plana çıkararak üretim çeşitliliğini artırmayı hedefliyoruz. Bundan sonra markalaşma ve katma değer kazanma konusunda çalışmalarımızı artıracağız.” dedi.

Seydişehir Belediyesi standını Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, önceki dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindekiler tarafından ziyaret edilirken heyete Seydişehir’in coğrafi işaretli ürünü Seydişehir Leblebisi ikram edildi.

Yerel ürünlerin tanıtımının yapıldığı YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı 9-13 Ekim tarihleri arasında Antalya ANFAŞ’ta devam edecek.

DİĞER HABERLER
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı. Belediye Meydanında düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı Zafer Bayramı  kutlamalarının ilk günün...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU MESAİ ARKADAŞLARI İLE KAHVALTIDA

BAŞKAN USTAOĞLU MESAİ ARKADAŞLARI İLE KAHVALTIDA

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Belediye bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Ustaoğlu, mesai kavramı gözetmeden vatandaşların mağdur olmaması için....

DEVAMINI OKU
KAYMAKAM BAKKAL VE BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KAZI ALANINDA İNCELEME

KAYMAKAM BAKKAL VE BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KAZI ALANINDA İNCELEME

Seydişehir  Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve beraberindeki heyet Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürlüğünün izinleri ile Selçuk Üniversitesi’nde...

DEVAMINI OKU