EKİPLER YAZ MESAİSİNDE
EKİPLER YAZ MESAİSİNDE

Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sürüyor.

Belediye ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen altyapı, onarım ve yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin vatandaşların talep ve isteklerini yerine getirdiğini kaydetti.

Başkan Tutal, “devam eden çalışmalarımız kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Karabulak, Boyalı, Tol, Bahçelievler, Karakavak, Muradiye, Kızılcalar mahallerinde asfalt, Madenli, İncesu mahallelerinde parke ve bordür çalışmasına devam etmektedir. 

İlçemizin sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerimizde yoğun olarak yol açma, yolların yenilenmesi ve düzeltme çalışmaları, merkez ve kırsal mahallelerimizde parke taş, parke yol sathi ve sıcak asfalt çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Söz konusu çalışmalarımızla ilçemizin bütün yolları, kaldırımları daha modern, konforlu ve güvenli hale geliyor. Sezon sonuna kadar da tüm hedeflerimize ulaşmak hatta belirlediğimiz hedefin üzerine çıkabilmek adına ekiplerimiz sahada olmaya devam edecek. Ekiplerimiz ayrıca ilçemizin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor. Her alanda olduğu gibi yeşil alan, park ve bahçe konusunda da yoğun çalışan bir ilçeyiz. Bu nedenle ekiplerimiz tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Birçok mahallemize yeni parklar kazandırırken, mevcut parklarımızın bakım ve onarımla yeniliyoruz. Sürdürülebilir yaşam ve sağlık için yeşil alanlar çok önemli.

Parklarda ihtiyaç duyulan alanlara oturma bankları, kamelyalar yerleştirilerek gerekli boyama ve bakım çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarla birlikte eş zamanlı olarak yürütülen çim biçme, gül budama, kırılan ve kuruyan ağaç dallarının alınması, yol kenarlarında bulunan otların temizlenmesi yoğun olarak sürdürülüyor. Ekiplerimiz şu an kentin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Parklarda bulunan spor aletleri ve oyun guruplarımızın kırılan ve tahrip olanların değişimi yapılarak, oyun grupları temizlenip tamiratı yapılıyor” ifadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU