İŞ UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GÖSTERİ

						İŞ UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GÖSTERİ

10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası’nda yılsonu etkinliklerini sergileyen Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırladıkları program, izleyenleri hem duygulandırdı hem de beğenilerini kazandı.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu programda protokol üyeleri ve salondaki davetliler alkışları ile tempo tuttu.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı, Yıl Sonu Sergi ve Kermes programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Ak Parti ve CHP İlçe Başkanları ile vatandaşlar ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mevlüt Saygılı: “Okul olarak halkımızdan, siz değerli idarecilerimizden ve Ümit Çocukları Derneği’nden gerekli ilgiyi görüyoruz.Belediyemizden aldığımız destek ile öğrencilerimiz kendi seralarını oluşturmuş, ürünleri yetiştirmekteler.Çocuklarımızı üretime kazandırmak için de büyük çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda okulumuza 150 tavukluk birde çiftlik kurduk. Siz değerli misafirlerimizin destekleri bizleri motive etmektedir” dedi.

Kader denilen bir çizgi vardır ve bu kaderin ötesine insanın geçmesi zordur diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal:“Bunlar hangi anne-babadan doğacağımız, ırkımız, cinsiyetimiz ve hayatta ne ile karşılaşacağımız gibi kaderler. Bu yavrularımız Elhamdülillah devletimizin, belediyemizin ve siz velilerin gösterdiği ilgi ve alaka ile artık topluma yük olmadan kendi hayatlarını kolayca idame edebiliyorlar.Her tür üretimim yapabiliyorlar. Bunun bir örneğini de bugün burada yaşıyoruz.Çocuklarımızın onlara ilgi gösterdiğimiz zaman neler yapabileceklerine şahit oluyoruz. Ben şahsım adına bu çocuklarımızla özel ilgi gösteren okul idarecilerine ve bu çocuklarımızın devamlı yanında olan Ümit Çocukları Derneği’ne ve bu konuya duyarlılık gösteren tüm halkımıza teşekkür ederim.Biz her zaman Belediye olarak onların yaşamlarını kolaylaştıracak tüm imkanları sunmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Kaymakam Aydın Erdoğan ise konuyla ilgili: “Okulumuzda okuyan öğrenciler yıl boyunca edindikleri bilgilerini ve becerilerini bu yılsonu programıyla bizlere sergiliyor. Kaymakamlık olarak bizim de özel ilgi gösterdiğimiz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin yetenek ve kabiliyetlerini hep beraber burada görüyoruz. Gerek Okul Müdürümüz, gerek okul idarecilerinin güzel çalışmalarının da bir yansımasıdır bu güzel program. Bu vesile ile Okul Müdürümüze ve idarecilere teşekkür ediyorum” dedi.

Programda Başkan Mehmet Tutal’ın Umre’ye gönderdiği okul öğrencilerinden Şöhret Can’ın ise kendisine özel ilgi göstermesi dikkat çekti.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

Seydişehir Belediyesi’nde inşaat ruhsat başvuruları artık, dijital ortamda yapılacak. Belediye; proje kontrol,  yapı ruhsatı ve inşaat işlemlerini dijital platforma taşıdı. Vatandaşlar, Mimarlar, Mü...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU