MÜSİAD GENEL BAŞKANI KAAN BÖLGESEL KALKINMA PAROGRAMINA KATILDI

						MÜSİAD GENEL BAŞKANI KAAN BÖLGESEL KALKINMA PAROGRAMINA KATILDI

Müsiad Seydişehir Şubesinin daveti üzerine Seydişehir’e gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan bir dinlenme tesisinde ‘Bölgesel Kalkınmada Müsiad’ın yeri’adlı programa katıldı.

Programa ayrıca Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan,Belediye Başkanı Mehmet Tutal başta olmak üzere Seydişehir siyasi parti temsilcileri ,STK lar Seydişehir Beyşehir Müsiad Üyeleri ve bir çok davetli katıldı.

Seydişehir Müsiad Başkanı Yasin Camcı’nın görevi Mustafa Akman’ a devrettiği programda açış konuşmasını Başkan Yasin Camcı yaptı.Camcı;’’Müsiad şubesini 4 yıl önce Seydişehir’de kurduk.Bu süreçte güzel işler başardık.Seydişehir’de Müsiad sadece ilçemiz için değil   bölgemiz için büyük önem taşıyor.Şubemizde bir bayrak değişimi yapıyoruz.Yönetimde bizimle birlikte yer alan Mustafa Akman Kardeşime başarılar dilerim.’’dedi.

Müsiad Seydişehir yeni başkanı Mustafa Akman’da yaptığı teşekkür konuşmasında ;’Bölgesel kalkınma adına büyük aşama kaydettik.Kurucusu olduğumuz şubemizde ilk dört yıl kuruluş dönemiydi. Şimdi yükseliş dönemine girdik.Türkiye’nin diriliş mevsimi başlamıştır.’’dedi.

Bir toplumun, bir milletin kalkınabilmesi için hedeflerin milli ve yerli olması gerekiyor diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı  Mehmet  Tutal; Bu Ülkenin  kalkınmasında  Müsiad her zaman elini taşın altına koymuştur.Kalkınmanın,  ilerlemenin  temelini sanayici ve siyaset işbirliği ile sağlanabiliyor.Bunu başardılar. Seydişehir'in ekonomik olarak önünü açacak olan büyük projeleri beraber yaptık. Termali başlatmış olduk.İstihdama yönelik olan ve Seydişehir'in çehresini değiştirecek olan Kuğulu projesini başlattık. Daha nice çalışmaları beraber yürütmüş olacağız" dedi.

Seydişehir   Kaymakamı  Aydın Erdoğan’da MÜSİAD'ın hem Ülkemizde  Hem de bölgemizde yaptıklarının ortada olduğunu belirterek;’’Sayın MÜSİAD Genel  Başkanımızdan  Seydişehir ve Bölgemiz için gayretlerini  biliyoruz.Bu gayretlerin artarak devama etmesini istiyoruz.’’dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’da konuşmasında;  4 yıl evvel Seydişehirli  bu gençler gelerek biz Ülkemiz için üretmek  istiyoruz dediler. Bizlerden destek istediler.Bugün bakıyorum gelinen  noktada  bir hayli ilerleme sağlamışlar.Kendilerini tebrik ediyorum. Türkiye ekonomisinin ne kadar sağlam temeller üzerinde durduğunu net bir şekilde görüyoruz. Son dönemde açıklanan makroekonomik veriler, Türkiye ekonomisine yönelik olumlu görünümün sürdüğüne işaret ediyor ve ekonomik aktivitede 2017 yılı geneline yayılan canlılığın 2018 yılında da devam edeceği öngörülüyor.

MÜSİAD olarak Seydişehir-Beyşehir  ile birlikte yeni bir endüstriyel şehir haline getireceğiz.Bölgesel  kalkınmanın sağlanmasında yerel yönetimlere sivil toplum kuruluşlarına bizlere çok önemli roller düşmektedir.Sivil toplum kuruluşları sahip oldukları avantajları  faaliyet gösterdikleri alanların genel ve bölgesel düzeyde  kalkınmasını da kullanarak ,Ulusal  ve toplumsal  kalkınma sağlayabilecekleri  nitelikleri işlevlerine sahipler.MÜSİAD 'da burada bulunması  bölgesel kalkınmada önemli rol oynayacaktır.MÜSİAD dünyanın en yaygın ve en etkin sivil toplum kuruluşudur.11 bin üyesi 50 bin şirketi ile sivil toplum kuruluşu ve güçlü bir sermaye platformu olarak bir sivil toplum kuruluşudur.’’dedi.

Programın  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan yeni üyelere rozet  takarak hatıra fotoğrafı çektirmesi  ve   plaket  verilmesi  ile  sona erdi.

DİĞER HABERLER
“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

“ORMAN BENİM” KAMPANYASI KAPSAMINDA TEMİZLİK

Seydişehir’de Orman yangınlarının önlenmesi ve vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla "Orman Benim" kampanyası düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı taraf...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİ

Seydişehir Belediyesi’nde inşaat ruhsat başvuruları artık, dijital ortamda yapılacak. Belediye; proje kontrol,  yapı ruhsatı ve inşaat işlemlerini dijital platforma taşıdı. Vatandaşlar, Mimarlar, Mü...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU