SEYDİŞEHİR AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

						SEYDİŞEHİR AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Seydişehir Ak Parti 6. Olağan Kongresi yoğun bir katılımla Belediye Düğün Salonunda yapıldı.Kongre’ye tek aday olarak giren Mustafa Konurer yeniden ilçe başkanı oldu.

Kongreye Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci,Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Komisyon Başkanı ve Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Belediye Başkanları , İlçe Başkanları, İlçe Belediye Meclis Üyeleri ,Mahalle Muhtarları,Mahalle Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Gençlik,Kadın Kolları Başkanları ,  ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede  Divan Başkanlığına, Orman ve Su işleri Bakanlığı Komisyon Başkanı ve Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu seçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partililere yönelik video mesajının ardından Başbakan Binali Yıldırım'ın ve 26. Dönem Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Prof.Dr Ahmet Davutoğlu'nun mesajları okundu.

Kongrede ilk olarak söz alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” AK Parti Türkiye’de bir çizgi oluşturan milli, manevi değerlerine bağlı bir siyasi çizgiden süzülmüş ve hem Türkiye’de, hem dünyada 16 yıllık zaman dilimi içerisinde ciddi hizmetler vermiş olan bir parti. AK Parti sadece Türkiye ile değil, ümmetle beraber olmuştur. Ümmetin kaderi adeta AK Partinin kaderiyle anılır. Bu gün Filistin’de, Kudüs’te Irak’ta Suriye’de ne kadar mazlum bir insan varsa hepsinin umudunun bağlandığı yer Türkiye ve AK Partinin lideri Recep Tayyip Erdoğan’la özdeşleşmiştir” dedi.

Bizlere düşen ciddi sorumluluklar vardır diyerek salonda bulunan partililere seslenen Başkan Tutal; “Birlik, beraberlik içerisinde, bu millete hizmet etmeye devam etmemiz gerekir. Bu millet gereğini yaptı 16 yıldır. Hem oyunu verdi, hem canını verdi. Ciddi sorumluluklarımız var. Hepimiz üzerimize düşen görevi yapmak zorundayız. Yerel yöneticiler olarak bizler ciddi projelerle yola çıktık. Elhamdülillah projelerimizin hepsini tamamladık veya tamamlanma aşamasındayız. Seçim vaatlerimizin tamamını yerine getirdik ve artı eklediğimiz çalışmalarımızda var ”şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik içinde hareket eden büyük bir aile olduklarını kaydeden İlçe Başkanı Mustafa Konurer;''Bizleri yalnız bırakmadınız memleketimize sahip çıktınız. Bugün birlik ve beraberlik zamanı, yeni bir sayfa açacağız, Allah için memleket için çalışmaya devam edeceğiz.Memleket sevdasına, Seydişehir sevdasına düşen herkesi, birer müfettiş ilan ediyoruz, Türkiye ve Seydişehir'i en iyi yerlere gelmesi için var gücümüz ile çalışacağız.Mahalle başkanlarımıza büyük görev düşüyor, onlar ve diğer siyasi partilerimiz ile el ele verip daha güzel ilişkiler içinde çalışacağız.  Kadın kollarımız, gençlik kollarımız yönetimimiz ve partililerimizle hep görevimizi yaptık yapmaya devam edeceğiz. Her gelen teşkilat mensubumuz ile köy köy mahalle mahalle sorunlarımızı çözmeye çalıştık, bir aile gibi samimi bir ortamda çalıştık. Aramızda kırgınlık yok, ufak tefek problemler olmuş olabilir ama şimdi bunların zamanı değil, samimiyet ile çalışma zamanı.Bu bir bayrak yarışı ve bizden sonra bayrağı teslim edeceğimiz arkadaşa güzel bir teşkilat vermek için elimizden geleni yapacağız. Yeni gelen arkadaşlara başarılar, yönetimden bayrağı teslim edecek arkadaşlara teşekkür ederim. Konuşmamın sonunda büyüklerin ellerin küçüklerin gözlerinden öperim. '' dedi

Seydişehir’e her zaman hizmet etmek için çalıştığı kaydeden Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi;” ne mutlu ki siz gibi yol arkadaşlarım var. Sizinle beraber yürüdün yıllarca. Çünkü Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan aynen bu şekilde talimat veriyor. Milletle yürüyeceksiniz. Millet ne diyorsa onu yapacaksınız. Bizde milletin dediğini yaptık. Bu yürüyüş 16 yıldır emin adımlarla devam ediyor”dedi.

Daha sonra yeni yönetim üyeleri kurulu tek tek isimleri okunarak kürsüye davet edilerek tanımı yapıldıktan sonra oylamaya geçilerek kongre sona erdi.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU