SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMLARI KETENLİ MAHALLESİ İLE DEVAM EDİYOR

						SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMLARI KETENLİ MAHALLESİ İLE DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı içerisinde yapılan mahalle iftarları Ketenli Mahallesi iftarı ile devam ediyor.

Mesudiye, Yaylacık ile başlayan Ketenli Mahallesinde devam eden iftar sofrasında yüzlerce kişi orucunu açtı.

Ketenli Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Portakalcıoğlu, Ketenli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Börekkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Seydişehir Belediyesi Birim Müdürleri, Ketenli Mahallesi muhtarı ve Ketenli’li geçmiş dönem Belediye Başkanlarını katıldı.

Düzenlenen iftar organizasyonu için Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Ketenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Börekkaya;”Mahallemizde düzenlenen iftar yemeği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız oyun parkından dolayı çok memnun oldular” dedi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ortalarına gelindiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” başı rahmet, ortası mağfiret, sonunda cehennem azabından kurtuluş olarak Hz. Peygamberimizin nitelendirdiği bu ayın ortalarına ulaşmış bulunuyoruz. İslam dinini bize getirmiş olduğu ve bizlerin farkında olmadığımız çok mükemmel özellikler ve güzellikler var. Ramazan iftarları, akrabaların, kardeşlerin, komşuların, hemşehrilerin bir araya geldiği kaynaştıkları birlikte paylaşmanın en güzeli” dedi.

Seydişehir Belediyesi olarak 3, 5 yıldır şehir merkezinde yapılan çalışmaların, hizmetlerin benzerlerini kırsal mahallelerde de yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal;” şehir merkezimizdeki çocuklarımız nasıl eğleniyor, gülüyor, oynuyorsa; kırsal mahallerimizdeki çocuklarımızda aynı şeyi yaşasın istiyoruz. Merkeze park yaptıysak buralara da park yapmaya çalıştık, yaptıkta. Şehir merkezimize sahalar yaptık, buralara da aynısını yaptık. Bunun için elimizden geldiğince çalışıyor gayret ediyoruz.”

SEYDİŞEHİR’DE ÇÖZÜLEMEYEN KÖR DÜĞÜM OLMUŞ PROJELERİ ÇÖZDÜK

Seydişehir’de yıllarca çözülemeyen adeta kör düğüm olmuş projeleri çözdüklerini kaydeden Başkan Tutal;” çözdüğümüz bu projelerin ihalesini yaptık. Önümüzdeki zaman diliminde hep beraber inşallah açılışını yapacağız. Çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Türkiye dünyanın göz bebeği olan bir coğrafyada. Bundan dolayı başımızdan duman eksik olmuyor. Bu nedenle bizlere düşen görev herhangi bir siyasi polemiğe girmeden, kavga gürültü terör vs. eylemlerine girmeden birliğimizin, beraberliğimizin daim olması için çalışmamız ve devam etmemiz gerekiyor. Zalim olan ülkelerin hepsinin maalesef gözleri bizim ülkemizin üzerinde. Ramazan birlik ve beraberlik ayı nasıl Ketenli’lilerle hep beraber bir araya gelebiliyorsak, Seydişehir’i, Konya’sı ve İslam ümmeti biraraya gelebilmeli. Ayrılıkları bir kenara bırakabilmeli ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozabilmeliyiz. Bu millet 15 Temmuz’da bu oyunları bozdu, bozmaya devam ediyor. Ben bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayınızı tebrik ediyor, yaklaşan Kadir gecenizi kutluyor, hepinize hayırlı Ramazanlar ve Bayramlar diliyorum “dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Ramazan eğlenceleri animasyon gösterileri ve yarışmalarla devam ederken  çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU