SEYDİŞEHİR'DE BÜYÜK COŞKU

						SEYDİŞEHİR'DE BÜYÜK COŞKU

Türkiye genelinde referandum sonuçlarının netleşmesinin ardından 'evet' zaferi Seydişehir'de  coşkuyla kutlandı.

Seydişehir'de Anayasa değişikliği referandumunda kesin sonuçlara göre sandıktan yüzde 59,29 evet, yüzde 40,71 hayır oyu çıktı. İlçede 41 bin 262 oy geçerli olurken, 24 bin 463 kişi evet ,16 bin 799 kişi de hayırdan yana oy kullandı.

Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar  Belediye önünde bulunan Milli İrade Meydanına geçerek burada kutlama yaptı.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer'de meydana gelerek vatandaşların sevinç zaferine ortak oldu.

Seydişehir Sancak Mehteran takımı eşliğinde başlayan kutlamalar havai fişek gösterisi ve teşekkür konuşmaları ile devam etti.

Makamların gelip geçici olduğunu kaydeden Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, hep birlikte Seydişehir, hep birlikte Türkiye olunacağını , Türkiye'yi güzel bir geleceğe taşıyacaklarını kaydetti.

Seydişehir'de kazanılan referandum sonuçlarının ardından seçmene teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"Yedi düvele karşı mücadele ettik.Biz Amerika'ya, Haçlı zihniyetine, Pensilvanya ve terör örgütlerin tamamına karşı mücadele ettik. Şükürler olsun  kazandık. Bunun için rahat olun. Bu rakam azımsanacak bir rakam değil. Sadece yedi düvele karşı bir mücadelenin sonucu. Bu dersi verdikten sonra artık yeni Türkiye yolunda kimse önümüze geçemeyecek. Başımız dik, içimiz ferah olsun" dedi.

Zorlu bir sistemin başarıldığını  belirten Başkan Tutal;" bundan sonra daha güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Yerel olarak sizlere layık olma noktasında bu güne kadar elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu günden sonra Allah'ın izniyle enerjimizi ikiye katlamak suretiyle daha fazlasını yapacağız. Yaptıklarımız sadece görünen kısım. Seyitharun Projesinde kamulaştırma belli bir noktaya geldi. Eski garaj projesini tamamladık, ihale noktasına getirdik. Kuğulu projemiz devam ediyor.Termal projesini tamamladık önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağız. Eski Sağlık Meslek Lisesi, Eski Cezaevi vs. derken Seydişehir'in tarihini coğrafyasını , Sayın Bakan Yardımcımızla, Teşkilatımızla, Meclis Üyelerimizle ve sizlere değiştireceğiz. Seydişehir'e mührümüzü  Allah'ın izniyle vuracağız. Bu yoğun çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Geleceğe yürümek zulme dur demek için "Evet" in önemli olduğu kaydeden Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci;" bu evet'e hayır diyenlerde inşallah zamanla aramıza  katılacak. Çünkü bu evet'de Türkiye'ye çağ atlatmak var, yeni bir hamle var. Yarın piyasaların nasıl şahlandığına hep beraber şahit olacağız. Çünkü geleceğin müjdecisi bir evet'di bu. Böyle bir güzelliği bizlere yaşattınız. Sizlere teşekkür ediyoruz. Biz halkımızın emrindeyiz. Biz hizmetkarız. Hiçbir zaman hakim değiliz bu millete hadimiz. Çünkü sonuna kadar bu millet bunu hak ediyor. Yeni zaferimiz inşaallah Cenabı Hak hayırlı ve kutlu kılar. Yarınlara ülkemizi daha iyi noktalara getirme noktasında güçlü bir kadronun işaret fişeği yükselmiştir" dedi.

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BAŞKANLIK KUPASI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Başkanlık Kupası Futbol ve Voleybol turnuvası başlıyor. Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Mayıs ve Haziran aylarında düzenle...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

SEYDİŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Pinhani konseri bayram coşkusunu doruğa çıkarttı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu...

DEVAMINI OKU
23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

23 NİSAN BELEDİYE BAŞKANI ALMİNA ÖZTOKLU OLDU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında temsili olarak koltuğunu devredeceği Atatürk İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Almina Öztoklu’yu, Okul M...

DEVAMINI OKU