SEYDİŞEHİR’DE 29 EKİM BAYRAMI KUTLAMASI

Seydişehir’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü kutlamaları başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle ilçe protokolü Anıt alanında biraraya geldi.

Törene,Seydişehir  Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve bir grup öğrenci katıldı.

Törende, Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık ve  Seydişehir Belediye Başkanlığı çelenginin sunulmasını ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Seydişehir 'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Seydişehir Kaymakamlığı'nda tebriklerin kabulü sonrasında Kapalı Pazar yerinde düzenlenecek törenlerle devam edecek.