ÜNİVERSİTE TERCİH DÖNEMİNDE GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ
ÜNİVERSİTE TERCİH DÖNEMİNDE GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Seydişehir Belediyesi, gençlerin geleceğine katkıda bulunmak için üniversite tercih sürecinde ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunacak.

Üniversite hayatının öğrencilerimizin eğitim hayatında dönem noktası olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “öğrencilerimizin doğru tercihi yapmasına yardımcı olmak amacıyla YKS Tercih Danışmanlığı hizmetimiz ile yanlarında olacağız” dedi.

Bahaddin Paslı Kültür ve Sanat Evi’nde eğitmenlerimiz tarafından puanları, yetenekleri ve beklentileri doğrultusunda en doğru seçimi yapmaları için danışmanlık hizmeti verileceğini belirten Başkan Ustaoğlu, eğitim hayatında daha iyi başarılar elde etmek isteyen gençlere tercih edebilecekleri üniversiteler ve bölümler hakkında bilgi verileceğini kaydetti.

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Belediye olarak, gençlerin doğru tercih yapmasına katkı sağlamak için çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Ustaoğlu  ‘tercih danışmanlığı’ hizmetimizi Bahaddin Paslı Kültür ve Sanat evimizde  gençlerimize sunacağız.

Burada görev yapan eğitmenlerimiz öğrencilerle bire bir görüşmeler yaparak, onların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en uygun tercihleri belirlemelerine yardımcı olacak. Tercih danışmanlığı hizmetimiz, 25 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında saat 08.30-18.30 arasında gerçekleştirilecek” dedi.

Gençlerin eğitim hayatlarında doğru kararlar vermelerinin kendileri için de büyük önem taşıdığını kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Belediye olarak, eğitime her zaman destek vermeye devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin maddi, manevi her zaman yanındayız. Eğitmenlerimiz, her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarını ve hedeflerini göz önünde bulundurarak, onlara en uygun tercihleri yapmalarında destek verecekler” şeklinde konuştu.

 

DİĞER HABERLER
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı. Belediye Meydanında düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı Zafer Bayramı  kutlamalarının ilk günün...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU, ZABITA PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN USTAOĞLU, ZABITA PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Müdürlüğünde görev yapan mesai arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.  Başkan Ustaoğlu, 7 gün 24 saat esasıyla büyük b...

DEVAMINI OKU
TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİNDEN BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET

TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİNDEN BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi başkanı Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getir...

DEVAMINI OKU