VATANİ GÖREVİNİ YAPMAYA HAZIRLANAN MEHMETÇİKLERE YEMEK
VATANİ GÖREVİNİ YAPMAYA HAZIRLANAN MEHMETÇİKLERE YEMEK

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerinden Mayıs celbinde vatani görevleri yapacak asker adayları ile birlikte yemek yedi.

Adile Baysal Kültürevinde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Mehmetçikler katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarına üzerinde “Vatan Size Minnettar” yazan kutularda Türk  Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Başkan Tutal, vatani görevini yerine getirmek üzere kışlalarına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Tarih boyunca sizlerle gurur duyuyoruz. Gurur duymaya da devam edeceğiz" dedi.

Başkan Tutal;” Hiç bir ülkenin evladı askere giderken kına yakmaz, asker şenliği yapmaz. Güle oynaya askere gitmez.  Ama bizim geleneklerimizde bunlar vardır .Güle oynaya, davullarla, zurnalarla anneler , babalar çocuklarını askere gönderir. Bu duygular olduğu sürece onların oyunlarını hep beraber bozacağız. Şimdi birlik ve beraberlik olma zamanı, ayrılma zamanı değil. Aynı ülkenin evlatlarıyız. Farklı siyasi düşüncelerde olabiliriz ancak biz milli ve manevi duygular noktasında beraber hareket etmek zorundayız. Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece kimse bize zarar veremez. Öncelikle Allah sağ salim yuvalarınıza dönmeyi hepinize nasip etsin’’ dedi.

 Türk Milletinin kutsal iki diğeri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ”biri Allah’ın Müslümanlara göndermiş olduğu kitabımız Kuran-ı Kerim, diğeri de  özgürlüğün timsali olan bayrağımızdır. Bunların her ikisini de biz sizlere hediye olarak takdim edelim istedik. Allah yardımcınız, yolunuz açık olsun. Sağlıklı, sıhhatli bir şekilde Rabbim gidip gelmeyi nasip etsin hepinize. Hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

 

 

 

DİĞER HABERLER
SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

SEYDİŞEHİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydişehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşm...

DEVAMINI OKU
BAYRAM ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK

BAYRAM ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK

Seydişehir Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde camilerde bayram temizliği çalışmalarına başladı. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalışmal...

DEVAMINI OKU
SEYDİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SEYDİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Seydişehir Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda mecliste görev yapacak komisyonlar için üye seçimleri...

DEVAMINI OKU